Добре дошъл, посетител! [ Регистрация | Входrss

 

0лв

Изграждане на електроинсталации, отстраняване на електрически неизправности

  • Телефон: 0885409431
  • Населено място: София
  • Държава: България
  • Регистрирана: January 3, 2017 1:12 pm
  • Изтича: Тази обява е с изтекъл срок
Изграждане на електроинсталации, отстраняване на електрически неизправности
Изграждане на електроинсталации, отстраняване на електрически неизправности - Изображение 1Изграждане на електроинсталации, отстраняване на електрически неизправности - Изображение 2

Описание

Търсите хора, които да направят Вашата електроинсталация – изцяло нова, частично (прокарване на отделни линии) или просто имате нужда от ремонт на съществуваща такава?
Ние сме насреща за всичко това. Изградили сме професионален начин на работа благодарение на знанията и опита от завършените обекти. Предлагаме изграждане на електроинсталации – монтаж на вътрешно апартаментно табло с необходимия брой и вид на автоматичните предпазители (бушони), прокарване на линии (кабели), монтаж и връзване на разклонителни кутии, монтаж на конзоли, монтаж на ключове и контакти, монтаж на осветителни тела, монтаж на електрически уреди. Също така можем да предложим монтаж на диодно осветление, трансформатори, вградено осветелние (лунички), димерни ключове. Характеристиките ни са завършване на обекта в определения срок, качествено изпълнение, гаранция за извършените дейности!

УНИКАЛЕН НОМЕР НА ОБЯВА: 6367
Направи обявата си VIP в Топ Оферти за 14 дни! (6.00лв с ДДС)
Изпрати SMS на кратък номер 1096:         с текст - TOPOFERTI   6367

Какво още ви дава VIP обявата - Вижте тук

Докладвай за обявата Изграждане на електроинсталации, отстраняване на електрически неизправности - Ако сметнете, че има неподходящо съдържание в обявата Изграждане на електроинсталации, отстраняване на електрически неизправности, моля, свържете се с нас чрез формата за контакти, като посочите номера на обявата Изграждане на електроинсталации, отстраняване на електрически неизправности .

За информация по тази обява попълнете формуляра по-долу, за да изпратите съобщение и да публикувате.