Добре дошъл, посетител! [ Регистрация | Входrss

 

0лв

Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, облицовки

  • Телефон: 0885409431
  • Населено място: София
  • Държава: България
  • Регистрирана: January 3, 2017 12:52 pm
  • Изтича: Тази обява е с изтекъл срок
Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, облицовки
Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, облицовки - Изображение 1Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, облицовки - Изображение 2

Описание

Професионално лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, облицовки… Работа по дизайнерски проекти. Изпълнение на нестандартни проекти и желания. Изключително качество!
Също така предлагаме предварително изправяне на стените с гипсокартон или варова мазилка, както и изграждането на преградни стени от газобетон, зидария или гипсокартон, изправяне на под с цименто-пясъчна замазка, изграждане на ВиК за бани и кухни, полагане на хидроизолация. Разполагаме със собствен транспорт за строителните отпадъци! Ремонт на Вашата баня и кухня без да е необходимо да търсите други майстори и да ги съгласувате във времето!
Търсите качество? Доверете се на нас!

УНИКАЛЕН НОМЕР НА ОБЯВА: 6352
Направи обявата си VIP в Топ Оферти за 14 дни! (6.00лв с ДДС)
Изпрати SMS на кратък номер 1096:         с текст - TOPOFERTI   6352

Какво още ви дава VIP обявата - Вижте тук

Докладвай за обявата Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, облицовки - Ако сметнете, че има неподходящо съдържание в обявата Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, облицовки, моля, свържете се с нас чрез формата за контакти, като посочите номера на обявата Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, облицовки .

За информация по тази обява попълнете формуляра по-долу, за да изпратите съобщение и да публикувате.