Добре дошъл, посетител! [ Регистрация | Входrss

 

0лв

Пречиствателни станции за битови отпадни води – хотели и вилни селища

  • Телефон: 0886772566 0884179550
  • Уебсайт: http://hg-sons.com/
  • Адрес: София кв. Лозенец бул. Черни връх 41
  • Населено място: за цяла България
  • Държава: България
  • Регистрирана: February 23, 2015 10:20 am
  • Изтича: Тази обява е с изтекъл срок
Пречиствателни станции за битови отпадни води – хотели и вилни селища
envi_pur_bio cleaner2envi_pur_bio cleaner_kk

Описание

Съвременни пречиствателни станции с биологично пречистване, подходящи за едно- дву- фамилни къщи, офиси, предприятия, хотели и малки населени места. Аеробна технология на пречистване, която няма нужда от поддръжка и консумативи.
Технологията BioCleaner® е уникална аеробна технология, единствена по рода си без аналог! Разработена и патентована от екип учени на чешката Компанията “ENVI-PUR” ,тя поставя началото на ново поколение Пречиствателни станции с изключителни показатели на пречистване на отпадъчните води.Показателите са легитимирани в оторизирани лаборатории на Европейската комисия по екология (EEC) след прецизни тестове и са без конкуренция. Пречиствателни станции BioCleaner® са изработени от изключително здрав, висококачествен и хомогенен полипропилен. Дебелината на полипропилена, от който са изработени моделите от “ВС-4” до “ВС-25” е от 8мм(0,8см) до 10мм(1см), а дебелината на моделите от “ВС-30” до “ВС-150” е от 80мм(8см) до 100мм(10см) в зависимост от модела. Формата, дизайнът, конфигурацията, здравината на материала и уникалната технология ги прави практически вечни.
В Пречиствателните станции BioCleaner® не се използват никакви помпи и ротиращи елементи.Вътрешната рециркулация се осъществява посредством аерлифтове ,използващи въздух под налягане подаван от диафрагмено компресорче с 4 двойни диафрагми. Компресорчето е компактно,безшумно,с малки размери и е част от управляващ модул,който се монтира извън контейнера във влагоустойчива кутия или в самата къща. Инсталираните мощности са от 80 до 1500W в зависимост от модела ,но потреблението на ел.енергия е значително по- малко. Управляващия модул контролира работата на BioCleaner® с 6 програми на 9 степени в зависимост от количеството постъпващи отпадъчни води. Технологията е разработена така,че в определени времеви интервали се спира подаването на въздух, при което управляващият модул с компресорчето задължително почиват. Подаваното различно количество въздух в отделните сектори и интервалите за почивка зависят от степента на която работи станцията. Времетраенето на интервалите за почивка и неподаване на въздух са разработени технологично така, че нарастването и храненето на биомасата да са максимално ефективни. Принципа на пречистване сам по себе си е революционен. На кратко той се формулира като непрекъснат процес на Денитрификация преди Нитрификацията (D-N) за разлика от другите технологии, които се формулират с обратния принцип. Уникалността на BioCleaner® е не само в D-N принципа на пречистване и здравата конструкция. Новото в тези Пречиствателни станции е както в непълното разграничаване на различните сектори ,така и в управляващия модул ,който контролира подаването на въздух в различните сектори на BioCleaner®

УНИКАЛЕН НОМЕР НА ОБЯВА: 4330
Направи обявата си VIP в Топ Оферти за 14 дни! (6.00лв с ДДС)
Изпрати SMS на кратък номер 1096:         с текст - TOPOFERTI   4330

Какво още ви дава VIP обявата - Вижте тук

Докладвай за обявата Пречиствателни станции за битови отпадни води – хотели и вилни селища - Ако сметнете, че има неподходящо съдържание в обявата Пречиствателни станции за битови отпадни води – хотели и вилни селища, моля, свържете се с нас чрез формата за контакти, като посочите номера на обявата Пречиствателни станции за битови отпадни води – хотели и вилни селища .

За информация по тази обява попълнете формуляра по-долу, за да изпратите съобщение и да публикувате.

Информация за обявата

  • Публикувана от: ekoplaneta
  • Потребител: November 29, 2013

Други обяви, публикувани от ekoplaneta

Последни обяви, публикувани от ekoplaneta »