Добре дошъл, посетител! [ Регистрация | Входrss

Пусни VIP Обява

Какво ви дава Вашата VIP обява. Вашата обява ще излиза на челни позиции във Вашата категория. Обявата ще се публикува и незабавно в Топ оферти.

Как да публикувате своята вип обява?

Позиция VIP обява.За да публикувате Вашата обява като VIP и в Топ Оферти за период от 14 дни изпратете SMS на номер 1096 с текст topoferti и добавете уникалния номер на обявата, който се намира в края на Вашата обява Пример (topoferti 123). Точна информация как да направите обяват си VIP ще намерите и в края на Вашата публикувана обява.

За да публикувате обявата си VIP за определен период от време добавете съответният текст отговарящ на краткия код и добавете номера на обявата си, както е посочено в таблицата по-долу.

изпрати SMS на кратък номер текст на SMS период за VIP обявата цена с ддс
1092 toptridni и добавете уникалния номер на обявата 3 дни 2.40лв.
1094 topsedemdni и добавете уникалния номер на обявата 7 дни 4.80лв.
1096 topoferti и добавете уникалния номер на обявата 14 дни 6.00лв.

Съвети – Когато публикувате обява използвайте опциятата за прикачване на снимка към нея, така ще направите обявата по-посещавана. Предимството между самите VIP обяви се определя от датата на първоначална публикация на обявата, за това ако решите да направите обявата си VIP първо пуликувайте нова обява с актуална нова дата и това ще ви даде предимство пред другите VIP обяви, които са публикувани с по-стари дати. Успех!

Защо да рекламирате тук

1. Защото 100% от аудиторията на сайта се интересува от строителство и ремонти.
2. Защото stroitelniremonti.org е един от най-посещаваните сайтове в България за Строителство и Ремонти.
3. Защото обратния линк, който ще получите към Вашият сайт ще ви помогне да се изкачите в класацията на търсачките.